La inceput, ca sa te obisnuiesti, mananca doar 2 mese(una dimineata, una seara) si calculeaza-le caloriile, ori vezi pe ambalaj, ori cauti pe google :,, how many calories do/does a/an...(alimentul respectiv) have/has?" si cand aduni cele 2 mese sa dea sub 1800 de calorii ca sa slabesti. Eu mancam asa: Dimineata 2 felii de paine cu sunca de la lidl taiata la 1 mm , ce ar fi insemnat pana in 300 de kcal, iar seara ciorba, care are 20 kcl. Bun, ma cantaream dimineata, aveam 64, 9, urmatoarea dimineata ajungeam chiar la 63, 0. O sa ti zica lumea ca bla bla nu e bine, dar uite ca eu o duc bine. Acum incerc sa mananc mai putin decat atat, desi cateodata am scapari, asta e. Sa nu te sperii daca te mai doare capul(mai ales in primele zile), daca vei cauta pe net (in engleza) daca infometatul are efecte negative sau nu iti va da ca doar daca nu ai grasimi in corp, adica esti slaba si mai si te infometezi vor aparea complicatii, deoarece corpul tau nu are de unde sa consume. Daca are de unde, cum este in cazul tau, nu va fi nicio problema, caci corpul tau va,, papa" masa de grasime pe care o ai pentru a te tine pe tine energica. Daca faci cum iti spun eu, sa te opresti cand ajungi la greutatea pe care o vrei, pentru ca ti am spus, trebuie sa te opresti cand esti slaba ca nu mai are corpul de unde sa consume. Acum mananc seara un covrig ca mi se face foame, desi ciorba este o alternativ mult mai buna.
Yuki24 întreabă:
dobrin1019 întreabă: