| bombonica22 a întrebat:

este normal ca mentruatia sa aiba un miros mai ciudat. adica nu prea placut? Tin sa precizez ca mi-l schimb la maxim 2 ore chiar daca nu necesita ..nu inteleg. ma simt jenata simt mereu ca ma patez si nu pot sa dorm cum vreau. Sunt si alte fete in situatia mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Forev3rAlone a răspuns:

Da, eu!

Si la mine are un miros neplacut si foarte deranjant.
Mai multe fete [prietene] au si ele mirosul acesta neplacut la fiecare menstra. Deci, eu am crezut ca este normal.
Nu cred ca necesita sa te sperii sau ceva de genul, dar ai putea sa te duci la un doctor, doar pentru a te asigura.Nu strica niciodata sa fii sigura.Plus ca doctorul iti va putea spune mai multe lucruri.

Sper ca te-am ajutat macar putinwinking

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sangele menstrual miroase a sange, este normal sa fie asa. Schimbarea tamponului trebuie insotita de spalarea organelor genitale ori de cate ori e posibil. E normal la inceput sa-ti fie greu sa te obisnuiesti. Eu personal imi pun ceasul sa sune la fiecare 3 sau 4 ore de somn in primele 3 nopti, ca sa imi schimb tamponul si sa nu risc sa ma patez.

| bombonica22 explică (pentru Brigaela):

Multumesc pentru sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu e normal sa aiba un miros neplacut, dimpotriva. fa baie cat de des.

| lavida a răspuns:

Nu sunt foarte sigura daca Sunt si alte fete in situatia ta...dar iti recomand sa mergi la medic pentru a afla cu certitudine care este cauza problemei tale

| lovetedybear a răspuns:

Buna! :3.Stai calma, normal ca sangele eliminat de corpul tau nu poate avea miros placut.E perfect normal dar poti incerca absorbantele de la bella for teens, au un miros placut si sunt foarte comode.Ti le recomand cu cea mai mare incredere (le gasesti la orice market iar un pachet intreg costa 5-6 lei). Sanatate!