anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu acum cateva saptamani sau de fapt o luna faceam moldamin si. apoi mi-am facut si operatie la amigdale deoarece am avut odata aslo 1500 si trebuia neaparat sa fac operatia aia pentru ca... puteam sa ma imbolnavesc de inima sau de stomac etc.
Eu m-am ingrasat enorm cand am facut moldamin, de fapt nu m-am ingrasat ca sa zic ca-s supra ponderala. arat normal, am 11 ani =]] si am 43 de kg, credeti ca e normal sau ar mai trebuii sa slabesc, pentru ca daca ar trebui nu stiu cum! 0.o

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uite aici un programel de calculat greutatea ideala: http://www.calcule.ro/......copii.aspx
Te puteam ajuta daca spuneai si inaltimea.

| blabla3211 a răspuns:

Inaltimea : 1.46

| blabla3211 a răspuns:

Nu m-am ingrasat aveam tot 43 de kg dar am slabit 70 de grame si m-am ingrasat la loc :'(