| dorinta22 a întrebat:

Buna tpu...Eu am 16 ani si nu sunt multumita de corpul meu. Marimile mele la o inaltime de 1.65 sunt 85-65-86. Desi sunt slabuta a inceput sa se instaleze celulita. Fund nu prea am, iar talia as dori sa fie mai supla. Deci intrebarea mea este: ce alimentatie ar trebui sa am si ce exercitii fizice sa fac pentru a imi mari masa musculara si a da o forma corpului meu? Funda cel ce imi da cele mai multe informatii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bibilica99 a răspuns:

Si eu eram in aceeasi situatie.am incetat sa mai mananc ciocolata sa beau sucuri din comert sa mananc legume si fructe multe si am incercat sa nu mananc mai mult de trei feli pe zi de paine de secara si sa nu mananc dupa ora sase seara nimic.am baut mult ceai de lamaie si tei si multe sucuri de fructe facute de mine in casa.alerg in fiecare zi, dimineata si seara, fac alipinism (ocazional) si inot la piscina orasului.de cateva zile am inceput sa fac abdomene (pe la pranz, in jurul orelor 13-14)nu mai multe de 50 dar cate odata fac si o suta.bea multa apa pentru hidratare..la mine a functionat.(am tinut acest regim din martie 2011). iarna fa cat mai multe sporturi.incearca sa stai mai mult afara decat in fata calculatorului sau televizorului.