Eu am 18 ani, 1.73 inaltime si 56 kg. Ma chinui cu ingrasatul de cand ma stiu, crede-ma progrese adevarate nu o sa vezi doar daca mananci extrem de mult si faci sport(ca sa pui muschi pe tine).Asa am facut eu 2 luni si am ajuns la 62 de kg si dupa m-am lasat si am ajuns iar de unde am inceput.Iti trebuie multa vointa ca sa faci ceva de genul deci..multa bafta.
Daca acum te inalti, corpul nu se ingrasa. Stai linistit ca in citiva ani, fara sa faci nimic, ne vei intreba cum sa slabesti.
Daca vrei u sa te ingrasi asa nu e bine, daca organismul tau e asa asta e, si pentru a te ingrasa nu te lua dupa ureche, du te la un doctor el va stii care ce si cum, nu baga vitamine si alte lucriuri pentru ca asa a zis X si Z. iti poate face rau in viiitor, incearca si fa sport mananca regulat si evita exerciitiile ce fac sa te lungesti in continuare fa ceva gen impins etk intreaba instructorul de la sala...succes.
Frate eu la 16 ani am 69 de kg. Fac sala de 1 an aproape si arat foarte bine la varsta mea. Iti recomand sa te duci la sala si sa mananci de 3-4 ori pe zi. Orez, peste, carne, calorii etc. Daca nu ai posibilitatea de a te duce la sala, iti recomand sa faci flotari in casa, oricum daca vrei sa te ingrasi ca un urs nu este o recomandare
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: