1. Renunți la orice pastilă.
2.iei 3 zile de pauză de la orice activitate.
3. Stai întins (ă)( că nu știu de ce gen ești) pe pat sau te plimbi lent prin cameră. TV, PC, mobil, citit, pauză totală.
4. Iei lângă tine un recipient cu apă și in pahar. Bei doar câte o înghițitură, când simți că îți este foarte sete. Mâncare ioc.
Asta începând din ziua 1 ora 00.00 până în ziua 3, ora 24.00, total 72 de ore.
Apoi treptat câte un pic de mâncare, dar foarte puțin, pănă revii la normal.
Dacă nu ai rezultate așa, să-mi spui mie, Kutzu.
Dacă nu, vei ajunge să iei pastila unu, iar ca să mai contracarezi efectul ei nociv, vei fi nevoită să iei pastila doi, iar apoi pastila pastilei, fără nici un efect.
Daca este greata provocata de anxietate cel mai bine e sa nu mananci dimineata, si sa iesi la o plimbare pe jos de 20-30 minute, iar cand te intorci acasa sunt sigur ca iti trece greata. Plimbarea te va ajuta sa scapi de anxietate inainte de a manca.
Cipralexul ala zic ei ( sa ma kk pe nasul lor ) este bun dar e cu probleme ( de genul asta pe care le spui tu ). Zic din proprie experienta…incearca ceva naturist pentru greata. Altfe pana nu vine doctorul sa-ti ajusteze schema de tratament cis/a/vis de cipralex nu ai multe optiuni. Mai strange din dinti momentan si poate o sa fie mai bine..succes..desi sper sa nu ai nevoie.
Dacă l-ai întrerupt brusc atunci ești în sevraj, astea nu se întrerup când vrem noi, ci când decide medicul psihiatru.
Și eu în momentul asta ma aflu în sevraj ca le-am întrerupt, și ma doare capul, și am și amețeli; trebuie sa reiei tratamentul dacă vrei sa fi bine, cheamă salvarea dacă te simți rău, eu sunt obișnuit cu sevrajul dar alții pot muri de la asa ceva, sau rămâne cu sechele.
Din păcate toate antidepresivele dau adictie deși psihiatrii Ipocriții neaga acest lucru.
Cel mai bun lucru ar fi sa mergi la doctorul de familie, sau chiar la urgente pentru a rezolva problema cat mai repede. Nimeni de aici nu stie ce sa iti recomande, deoarece corpul fiecarei persoane e diferit. Iar daca o persona iti recomanda un medicament poti face reactie adversa de la acel medicament deoarece poate avea o substanta care nu o suporta corpul.
Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa te duci la urgente, pentru ca acolo sigur iti va da ceva, de la ce iti va trece aceasta greata.
O alta varianta ar fi sa mergi la o farmacie sa le explici simptomele si vezi daca iti dau ei ceva medicament sau nu.
Sper ca te am ajutat.