anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU...Eu am cinci masele plombate si mai am inca una de plombat. Am fost la dentist si ultimele doua m-au durut GROAZNIC, am crezut ca voi muri pe scaun pentru ca nu am avut anestezie, imi tineam picioarele drepte si strangeam din pumni si din ochi. Acum mi-e frica sa ma mai duc pentru ca, am citit undeva ca la anestezie se misca acul dintr-o parte in alta ca sa atinga nervul, apoi tresari ca si cum te-ar fi fulgerat si urmeaza o durere insuportabila. E adevarat? NU mai vrau sa suport acea durere, dar fac stop cardiac doar cand ma gandesc la injectie...Chiar doare rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RandyMarsh a răspuns:

Buna!
Injectia nu doare aproape de loc.O sa simti doar o presiune puternica.
Acum....Depinde si cat esti de rezistenta.
Dar nu doare insuportabil.O durere potrivita, la care poti rezista fara sa tresari sau sa strangi din pumni.
Iti urez succes!

| xgd a răspuns (pentru RandyMarsh):

Rezistenta nu sunt...Desi iau zilnic calciu, smaltul meu e foarte slab si nici un minut nu trece dupa ce incepe "operatiunea", ca deja ma iau si dureri. Vineri am fost ultima oara, astept pana luna viitoare sa-mi mai revin din soc :[.

3 răspunsuri:
| Cosmin1622 a răspuns:

Vorbeste cu dentistul sa iti faca injectie si sa dea si cu spray care iti amorteste gingia, si eu am fost si mi-a scos 5 dinti si i-am zis sa imi faca si injectie si sa dea si cu spray de ala. Oricum o sa te doara, dar putin. Mult Noroc.

| 20Alice01 a răspuns:

Nu. Nu doare asa tare anestezia. Iti face o mica injectie si o sa simti putina presiune acolo unde te inteapa. Stai linistit. Nu doare asa tare. Curaj in continuare!