anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU,eu am nevralgie de trigemen, este foarte dureroasa, am fost internata si am facut infiltratii, am facut perfuzi cu b1 si b6 si ketonal, am luat si carbamazepina si tot nu mau lasat durerile, nu stiu ce sa mai fac sa scap de aceasta durere la mine se manifesta la toti dinti de pe partea stanga cu tot cu ureche si nas acuma vad ca a inceput si partea dreapta sa ma doara,! va rog dati-mi un sfat ceva ce sa fac stie cineva un remediu? sau mai e cineva sau a mai fost cineva in situatia mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Nevralgia de trigemeni se face de la o infectie la masele, pana nu scoti infectia de acolo nu poti sa scapi de durere.Nu se trateaza cu infiltratii sau antibiotice, se trateaza naturist. Mergi la un stomatolog sa -ti faca o radiografie la intreg maxilarul si sa-ti spuna unde este infectia, apoi tot el dechide acolo si curata infectia.Si numai dupa aceea incepi sa faci un tratament naturist.

| pssssiiii a răspuns (pentru giony54):

Eu merg la 6 luni mereu la dentista am facut si radiografia la toti dinti si nu am nimic nicio carie, mi-a luat fiecare dinte controlat, dentista m-a trimis la orl si mi-a zis acolo ca am nevralgie

| Cozmeniuc_Diana_Lory_1996 a răspuns:

Buna ziua! Un membru din familia mea se confruntă cu o astfel de durere! Am cautat pe internet, terapia cu ozon, ozonoterapie, din cate se vede, pare a fi foarte benefică! Multa sanatate!