| Andreea0612 a întrebat:

Eu am reusit sa slabesc vizibil, 4 kg.
Am mancat sanatos, 3 mese principale la ore fixe si 2 gustari (mic dejun-cand ma trezesc pe la 8-9, pranz-14, cina-18 + 2 gustari intre mese), nu am facut excese si mestec bine mancarea... beau ceai verde de 2 luni/2 cani pe zi.
Am renuntat la: Fast-food,sucuri,pielita de la pui si carne rosie(adica carne grasa in general),alimente din faina alba,sarmale,mezeluri,sosuri,margarina,smantana,piure, cartofi prajiti, si mai sunt cateva... oricum nici inainte nu prea mancam din astea (maxim 2-3 ori pe luna) ca nu-mi plac asa de mult.
Mananc: lactate degresate sau semidegresate,cartofi fierti/copti,ciocolata neagra,branzeturi slabe,peste,ciorbe supe etc,legume si fructe,oua fierte,cereale integrale fara zahar ( de la sanovita),carne slaba,seminte alune nuci,etc. PS:dulciuri (ex: ciocolata,biscuiti,etc)mananc doar la gustari,cate putin, sau deloc, sau mananc fructe (ps:stiu ca si ele sunt dulciuri ca contin fructoza, dar sunt cu mult mai sanatoase).
Cate 1-2 (mai mult mere, ca astea imi plac mult) fructe pe zi la gustarile dintre mese.
De la 18-19, adica de la cina nu mai mananc.
Beau 1-2 l de apa/zi + 2 cani ceai verde.
Acum sper ca nu v-am plictisithee hee... Intrebarea mea este:
Cum sa fac sa imi pastrez obiceiul de a manca sanatos, si ce am scris mai sus ca fac, dar fara sa nu mai slabesc? Am reusit sa slabesc cat trebuia dar vreau sa raman asa, m-am obisnuit cu alimentatia asta si mi-e greu sa o schimb acum ca poate o sa pun iar grasimea de pe burta la loc.
As aprecia mult daca m-ati putea ajuta.DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Anton_Elisa_Andreea_1993 a răspuns:

E foarte bine ca tii un astfel de regim si ca ai reusit sa slabesti. Nu cred ca o sa mai slabesti daca o sa continui sa mananci ca pana acum fiindca organismul tau se adapteaza cu acest regim.

Sunt putin nelamurita in legatura cu ceaiul verde, poate ca ar trebui sa renunti la el acum ca ti-ai atins scopul sau sa bei mai rar. In plus, poti chiar sa iti permiti uneori sa faci mici abateri de la reguli, dar sa o faci in mod controlat si cu multa atentie.winking

| ADRIANA90s a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva anume. Continua sa mananci ca si pana acum, sanatos. Nu vei mai slabi daca (,) corpul tau nu-ti mai da voie. Si fa sport, de preferat inot, iti lucreaza toti muschii.