| Gabriela19loredana77 a întrebat:

Bună TPU, eu când tin lumina aprinsă ma doare tare rău capul, care poate motivul pentru care atunci cand tin lumina aprinsa mor de durere de cap? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Păi culcă-te ca găinile - inainte de apus - și ești fără dureri

| Alexandru021 a răspuns (pentru sierra1):

Tu dai vreodată vreun răspuns serios? Chiar nu știu ce cauți pe platforma asta ..la fel ca tine mai sunt vreo câteva persoane care dau răspunsuri doar ca să se mențină în prostia asta de top. Învață-te să răspunzi serios dacă răspunzi și să îți vezi de treaba ta dacă nu poți ajuta persoana respectiva ♧

| sierra1 a răspuns (pentru Alexandru021):

Dacă te DOARE CAPUL DE LA BEC, culcă-te ca găinile - inainte de apus - și ești fără dureri - e un sfat onest și util.

asa spui tu "merci"?

| Alexandru021 a răspuns (pentru sierra1):

Foarte onest și util, toate răspunsurile tale conțin răspunsuri "oneste și utile" ...Nici nu știu cum de am îndrăznit să spun ceva greșit la adresa ta rolling on the floor
Vezi-ti de treaba ta și părăsește platforma asta că nu e de tine ...omul are o problema, iar tu îl iei în râs. Măcar de ar fi singurul, dar mai mult de 80 % din răspunsurile tale sunt date la mișto. Am început să nu vă mai suport...

| sierra1 a răspuns (pentru Alexandru021):

De fapt acu văd, care-i zbaterea ta, ai vreo intrebare nerostită și o vomiți acum?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă stingi lumina îți trece?

| sadrian46 a răspuns (pentru sadrian46):

Eu am întrebat la modul serios, să văd dacă nu are fotofobie.

| christall a răspuns:

Se poate sa fie de la ochi. Se poate sa ai nevoie de ochelari de vedere.

| EcceHomo a răspuns:

Meningita poate fi una dintre cauze.

Răspuns utilizator avertizat
| Vasile2003 a răspuns:

Probabil ai migrena. Migrena apare mai rar decat cefaleea de tensiune, insa este mult mai severa. O migrena este o durere de cap foarte intensa, pulsatila, localizata intr-o singura zona a capului. Este frecvent insotita de greata, varsaturi si sensibilitate extrema la lumina si zgomot. Migrenele pot provoca dureri semnificative ce pot dura de la cateva ore pana la cateva zile. Anumite migrene sunt precedate sau insotite de simptome senzoriale de avertizare (aura), cum ar fi flash-uri de lumina, pete oarbe sau furnicaturi in brat sau picior.
Sau poate fi Cefaleea de tip cluster. Acestea sunt de cinci ori mai frecvente la barbati decat la femei. Numele provine de la faptul ca se manifesta in clustere (grupuri); de exemplu, intre 1 si 8 dureri pe zi pe o perioada de 1-3 luni care pot recidiva o data la cativa ani. Durerea este destul de severa si intotdeauna se manifesta pe o parte a capului. Durerea debuteaza abrupt si dureaza, in medie, intre 30 de minute si 1 ora. De asemenea, ochiul de pe partea dureroasa se poate inrosi si poate lacrima, pleoapa cade frecvent si incepe sa curga nasul. Majoritatea persoanelor devin nelinistite si agitate in timpul unui episod de cefalee, iar greata si sensibilitatea la lumina sunt si ele frecvente. Din pacate, medicamentele antialgice nu produc ameliorare. Oxigenul in doze mari poate fi eficient daca este administrat la debutul durerii. Exista si anumite medicamente care pot reduce durata episoadelor – de exemplu, sumatriptan poate ameliora durerea, in special administrat sub forma injectabila, insa si administrarea nazala sau orala pot fi de ajutor.

Însănătoșire grabnică!

| dragutzicatha a răspuns:

Esti vampir