| Ofataanumexdxdxd a întrebat:

Buna tpu...eu de 5 ani tot stau mult pe calculator, nu ma pot opri..cum pot face sa nu mai stau mult pe calculator?
Si inca o intrebare, daca am stat 5 ani mult pe calculator,si daca de acum incep sa stau mai putin, imi mai poate fii afectata vederea?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Incearca sa te "desparti" de calculator, dauneaza foarte mult, am un var care a procedat ca si tine si astazi plateste foarte scumpstraight face nu te juca cu sanatatea ta, incearca sa iti faci un set de analize inclusiv sa iti controlezi vederea..asa ca, totul depinde de tine.
O zi bunahappy

| MihaelaDart a răspuns:

Oricum vederea in acesti ani a fost afectata. Am mai multi ani decat tine in fata pc-ului/laptopului, din cauza astora am facut miopie, desi nu numai vederea iti poate fi afectata, ci si pozitia corpului, coloana vertebrala etc. Daca ai vointa poti sa lasi pe ultimul loc calculatorul si sa te preocupe mai mult celelalte din viata reala. Inainte in anii studentiei, eram dependenta de calculator, acum pot sa traiesc si fara internet ori laptop.

| slenderica a răspuns:

Nu prea e demonstrat ca statul la calculator iti afecteaza vederea.

| slenderica a răspuns:

Si poti sa intri in sevraj si dai in nasoale.