| Ionita_Mihai_1997 a întrebat:

Buna TPU.Eu imi fac baie pe zi de 1-2 ori si ma spal pe cap o data la 2-3 zile.Eu am citit pe net niste articole ca spalarea zilnica a corpului poate dauna intr-un fel pielea.
E adevarat? Si daca este adevarat de cate ori ar trebui sa ma spal?
Precizez ca eu transpir repede si de aceea fac dusuri zilnice

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| suntsuper a răspuns:

Unele studii sustin ca facand dus in fiecare zi, indepartezi de pe piele niste bacterii "bune", care se comporta ca un scut impotriva celor daunatoare.
Un alt motiv ar fi ca apa calda, sau cea fierbinte mai bine zis, iti usuca pielea din cauza ca spala anumite uleiuri care au rol hidratant.
Eu personal cred ca vara alta optiune nu mai e, decat sa faci dus zilnic, si eu procedez la fel, ca altfel mai mult rau mi-as face decat bine

Acum, tu decizi, e corpul tau si tu alegi pentru tine

2 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Este vrajeala pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important este sa te simti tu ok, nu sa stai cu grija ca apa iti va afecta pielea. Daca pana acum nu ai observat vreo schimbare a pielii din cauza apei, de ce te nelinistesti? Eu n-am auzit niciodata cazuri sa patesti ceva de la apa si sapun.