Nu cred sa ti se intample ceva grav daca te.a muscat, poate doar sa se infecteze zona muscaturii. Trebuie sa mergi la doctor pentru a curata rana, deoarece daca simti ca te arde ai facut puroi(ceva alb ce provoaca infectia).
Se poate sa apara complicatii, in cel mai rau caz, de aceea e recomandat sa mergi la medic. El va stii ce trebuie facut. Sa te insanatosesti repete :*!
Te-a muscat un caine NEVACCINAT si tu NU ai facut antirabic? fugi la urgente si fa-ti vaccinurile, asta nu este o gluma tampita, lasa sfaturile de pe internet, caine nevaccinat => spital. pe fratele meu l-a muscat un catel din joaca, i-a dat sangele, s-a dus la spitalul de boli contagioase si a rezultat in antirabic pentru 15-20 de zile. NU te juca cu (scuze cacofonia) muscaturile de caine. pe mine m-au muscat proprii mei caini (2 caucazieni) in cearta lor pe dominare, si alaturi de carnetele lor de sanatate cu TOATE vaccinarile facute, am ajuns 1 saptamana sa iau ketonal si augumentin de 1g, alaturi de masari din 3in 3h cu alcool iodat. si asta cu 2 caini vaccinati ca la carte, fara contact cu boli din exteriorul curtii.
MirceaMryy întreabă:
dobrin1019 întreabă: