| PuiulMot a întrebat:

Buna tpu.Eu port ochelari, m-am cam plictisit de ei si as vrea sa iimi cumpar lrntile de contact.Ati putea sa ma ajutati sa imi ziceti niste siteuri, sau ce fel de lentile sa imi iau? Am 11ani.
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Ochelarii de vedere nu-i porti doar asa, "de fanson"!---ii porti pentru a corecta un defect de vedere, la recomandarea medicului oftalmolog.Tot asa, lentilele de contact pot fi folosite numai la recomandarea medicului.
Asadar, intreaba-ti otalmologul!

| K0sti a răspuns:

Lentilele de contact afecteaza ochii! Google it!

| Andreea555012 a răspuns:

Eu port ochelari de la vârsta de 6 luni, iar luna asta fac 14 ani, crezi ca eu nu m-am plictisit de ei? Nu iti lua lentile de contact pentru ca ele iti strica si mai rău vederea ( părerea mea ), acum e decizia ta. Eu zic sa porți in continuare ochelari.

| MunteanuIoan a răspuns:

Tu vrei dar parintii tai sigur nu vor. Te asigur