| BuBu00Maria a întrebat:

eu sunt deaja in clasa a9-a si nu nu am sani deloc, cand zic deloc, chiar e deloc... si nu stiu cum sa fac sa-mi creasca, raspunsuri? funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Dimensiunea sanilor este determinata de informatia genetica inscrisa in ADN-ul tau. Marimea sanilor nu poate fi influentata medical sau medicamentos dar nici prin "metode babesti minune" fiindca este denatura fiziologica si respecta informatiile genetice mostenite in familie. Singura metoda existenta de marire a sanilor se reduce la implantul pungilor cu silicon. Ipotetic, s-ar putea ca in urmatorii ani sa ti se mai dezvolte macar un pic in cazul in care iti vei incepe viata sexuala.Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu poti sa-ti faci sanii sa creasca asa cum nu poti sa-ti faci picioarele sau limba sa creasca.Doar cu silicoane.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai cum să faci sad
Trebuie să ai RĂBDARE că vor creşte!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți să faci nimic.
dar, ai răbdare. fiecare se dezvoltă în ritmul său, o să crească.