| Razvy_Nazdra_1977 a întrebat:

Buna TPU.
Eu sunt foarte suparat si o sa vadati seama dupa ce o sa va spun.Sa trecem la subiect
Broasca mea testoasa a fost muscata de cainele meu si i sa spart carapacia si sa fisurat nu stiu cum a ajuns cainele meu pe masa dar nu coteaza varog sami raspundeti ce sa fac iam luat calciu si medicu nu prea stie va rog o mana de ajutor broasca testoasa este de apa dulce si are in jur de 10 luni 11-12 nu mai stiu exact va rog ajutatima or cine stie va rog dau funda varog as fi distrus daca ar muri va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum se da calciu dar stiu ca broasca testoasa se vindeca singura.Are acel sistem de regenerare a carapacei.Tot ce trebuie sa faci este sa-i faci un lac cu apa dulce ingradit, sa aiba si acces la mal.Nu se tine mai oamnei buni broastele testoase in casa.In mediul natural, cel putin afara, o groapa cu apa si ingradit. Cam atat stiu, dar broasca isi revine singura.

| Razvy_Nazdra_1977 explică (pentru anonim_4396):

Asa e are acvariu cu nisip special de 3 metri mersi da ea a fost muscata rau i s-a crapat carapacea sus si jos o sa-si revina singura trebuie sa merg Bucuresti pentru un tratament ca la busteni e un singur medic nul nu stie nici macar cei broasta testoasa plz chideazama ce sa fac isi revine ea singura sa s-o duc la medic chiar dacai de parte multumesc anticipat