| Ƙιттʏ a întrebat:

Eu sunt o fata de 12 ani am 1.54-1.55 inaltime si 35 kg[asta pentru ca tot incerc sa slabesc] si as vrea sa scap de burta, toate colegele mele[cele cu care umblu mai toata ziua] nu au asa burta...Adica ele zic ca eu nu prea am burtica >:", dar cred ca zic asta ca sa nu ma simt eu prost sad

Ce sa fac? crying

Multumescc! kiss love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nicolelenaa a răspuns:

Nu te mai înfometa.
Trebuie să faci multe abdomene.
Într-o săptămâna poți face așa:
În prima zi: 50 abdomene
În a doua zi: 100
În a treia zi: 150

Și tot așa pâna dispare burtica.winking

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Fa in fiecare zi cate 3 seturi de abdomene a cate 8 -10 sau 12 exercitii de fiecare set, dar sa te mentii pentru diverse poztii in car le poti face cauta pe youtube si gasesti o multime

| kareina a răspuns:

Fa miscare multa zilnic si urca pe scari chiar daca functioneaza liftul pentru ca sa.ti intaresti muschii stomacului mai bine sa nu se mai observe ca fiind burta.Ai inteles? Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| SakuraBeauty a răspuns:

Mai kitty mai eu zic ca ai greutatea ideala pentru varsta si inaltime, ma intreb daca nu ai prea putine kg chiar. Dupa parerea mea ar trebui sa ai un program echilibrat care sa te tina in forma si sa ai energie asta e tot ce trebuie sa faci corpul se va obisnui cu programul si isi va indeplini necesitatile, o viata echilibrata, mancare sanatoasa si vitamine de preferat din fructe si legume te vor ajuta sa ai corpul dorit si sa pui in greutate sau sa scazi in greutate cat vrei. mai ales acum incepe si postul incearca sa eviti carnea si mancarurile grase ai sa vezi ca o sa te ajute trebuie sa =ai incredere, sa ti postul si ai sa vezi ca nu e greu deloc dar parerea mea e ca nu ai nevoie sa slabesti dar daca insisti urmeaza-mi sfatul si va fi bine. pai nah sper ca am fost de ajutor daca nu scuze

| ReadyForMee a răspuns:

Nu te supara ca iti spun, dar esti cu 10 kilograme mai slaba decat ar trebui normal la inaltimea ta sa fii.Kilogramele nu sunt neaparat asociate cu grasimea ce s-a depozitat pe burta. Daca vrei sa scapi de acea burta tot ce trebuie sa faci este sa faci niste abdomene. Uite cum am scapat eu: am facut 50 dimineata, pranz si seara si intr-o saptamana, doua eu am scapat.Cred ca asa o sa fie si la tine. Pune niste kilograme pe tine pentru ca este anormal ca la 12 ani si la inaltimea ta sa fi atat de slaba!
Bafta!
ReasyForMee~~

| ღdiaღ a răspuns:

Eu la 10 ani am avut 32 de kg mi se pare ca esti destul de slaba