Nu,fervexul este un supliment alimentar, dar asta nu inseamna ca ingrasa.Totusi trebuie sa ti cont ca daca bei un fervex este cam ca si cum ai bea un pahar cu suc.
Fii atenta: cand esti racita, prioritate o are raceala asupra dietei, asa ca da-i cu fervex si mananca bine ca sa te recuperezi.
Din cate stiu eu, nu am auzit asa ceva. Uitandu-ma putin pe prospect am descoperit compozitia : Un plic cu granule pentru solutie orala contine paracetamol 500 mg, acid ascorbic 200 mg si maleat de feniramina 25 mg si excipienti: zahar, acid citric anhidru, guma arabica, zaharina sodica, aroma Antilles 87, 5748 [ulei de lamaie, ulei de scortisoara, extract de concentrat de rom, extract de vanilie, balsam de Peru, rezina benzoe, maltodextrina, guma arabica, glucoza, dioxid de siliciu [E 551], butilhidroxianisol [E 320], butilhidroxitoluen [E 321]... Ultimele cuvinte, pe care e ccam greu sa le citesti pana in 10 secunde, nu inseamna ceva...Dar, contine zahar, deci consideri ce crezi ca e mai bine pentru tine, desi te-as sfatui sa lasi putin dieta, sa te faci ok, si apoi sa o reincepi.Stiu eu?
Compozitie Fervex: paracetamol, vitamina C si pheniramina
Fervexul nu ingrasa sub niciun fel! Este doar un medicament petru raceala si gripa!
Nu crezi ca exagerezi putin putin? adica ce este mai important sanatatea ta sau felul in care arati oricum eu nu cred ca fervexul ingrasa
Deci sunteti culmea...vai ca ma ingras, vai sa nu mananc de aia ca ma ingras...da ce aveti ma? parca sunteti ca fetita asta:http://www.google.ro/......tp?/imgres eeee mai terminati-o!
Nu fervexul nu ingrasa... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Din pacate da fervexul ingrasa in acel praf se afla niste chimicale ce ingrasa dar iti pot recomanda fervex nu la pliculet ci in doza cum sunt sticlutele in care se afla ser pentru injectie pentru ala nu are asa ceva succes
Nu, fervex'ul nu ingrasa. Si eu am luat fervex si arat ca la inceput. Poti sa bei linistita! Fervex'ul se bea cu apa calda. Si eu am luat fervex cu banane si caramel.
Insanatosire placuta!
ColorfulRainbow întreabă: