| xgd a întrebat:

Buna,TPU. Eu tin dieta, iar miercuri si vineri mananc de post. Azi dimineata am mancat cam vreo 60-70 g de orez alb cu legume, un mar si o banana. Fireste ca nu le-am mancat toate deodata. Acum, la 12 am mancat o salata de rosii cu o lingurita de ulei si foarteeee putina sare. De ce imi arata pe cantar cu un kg mai mult? Pana acum mereu imi arata 44 iar acum arata 45. Ma ingras daca mananc fructe si legume?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| raduconstantinb a răspuns:

Nu trebuie sa te speri, nu te-ai ingrasat. trebuie sa te cintaresti tot deauna dimineata pe stomacul gol, nu dupa ce ai mincat. nu te ingrasi daca minanci fructa si legume. pe mine m-a ajutat foarte mult fructele si legumele la dieta, in special avocado care este un detoxifiant si arde grasimile (colacei) si salata de vinete simpla care are aceelasi beneficiu.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci corect și combinat benefic.
Pa, pa.

| Kodokuna a răspuns:

Doamne...cum puteti trai numai cu atata mancare? Ai sa te usuci.
Nu esti multumita cu 45 de kg? Mananca echilibrat si ai sa te simti bine, nu trebuie sa tii dieta la 13 ani.

| EuAli a răspuns:

Daca mananci post asta nu inseamna neaparat ca slabesti.
Intr-adevar, mananci mai sanatos, dar nu si slabesti.
Daca vrei sa slabesti fa miscare. happy
Orezul ingrasa, in special.

| xgd explică (pentru EuAli):

Nu vreau sa slabesc, am slabit deja. Problema e cu mentinerea...

| Earthroot a răspuns:

Du-te la wc dupa care m-ai incearca.

| xXAn0nymXx a răspuns (pentru Earthroot):

Ce raspuns de...

| xXAn0nymXx a răspuns (pentru Earthroot):

Buna,
depinde si de cat de mult maninci dar in general nu te ingrasa fructele si legumele...dar sa stii ca unule fructe te ingrasa precum:
Pai hai sa-ti dau in calorii pe 100 de grame si decizi singur
Afine->72, banane->66, caise->57, capsuni->50, cirese->81, coacaze->54, grapfruit->30, mandarine->40, mere->67, pepene galben->26, pepene verde->25, pere->79, piersici->45, portocale->47, prune->89, struguri->98, visine->65, zmeura->71
Din pacate, preferatele mele ciresele sunt cam pe lista neagra, nici cu merele nu e mai bine.
Datele le-am luat dintr-un catalog de la Xenical, nu stiu cat or fi de reale...

| Earthroot a răspuns (pentru xXAn0nymXx):

E un raspuns care vizeaza masele.

| a răspuns:

DA!
De la fructe te ingrasi deoarece au ft multe vitamine, ce ti se pun direct pe soldurihee hee.
Legumele, insa sunt foarte bune!
Daca vrei sa slabesti, nu manca prajeli si ULEI! Decat ulei de masline:este foarte sanatos!
Du-te la un medic nutritionist:acolo el iti va explica mai bine!
Succes!:*