Nu trebuie sa te speri, nu te-ai ingrasat. trebuie sa te cintaresti tot deauna dimineata pe stomacul gol, nu dupa ce ai mincat. nu te ingrasi daca minanci fructa si legume. pe mine m-a ajutat foarte mult fructele si legumele la dieta, in special avocado care este un detoxifiant si arde grasimile (colacei) si salata de vinete simpla care are aceelasi beneficiu.
Doamne...cum puteti trai numai cu atata mancare? Ai sa te usuci.
Nu esti multumita cu 45 de kg? Mananca echilibrat si ai sa te simti bine, nu trebuie sa tii dieta la 13 ani.
Daca mananci post asta nu inseamna neaparat ca slabesti.
Intr-adevar, mananci mai sanatos, dar nu si slabesti.
Daca vrei sa slabesti fa miscare.
Orezul ingrasa, in special.
Ce raspuns de...
Buna,
depinde si de cat de mult maninci dar in general nu te ingrasa fructele si legumele...dar sa stii ca unule fructe te ingrasa precum:
Pai hai sa-ti dau in calorii pe 100 de grame si decizi singur
Afine->72, banane->66, caise->57, capsuni->50, cirese->81, coacaze->54, grapfruit->30, mandarine->40, mere->67, pepene galben->26, pepene verde->25, pere->79, piersici->45, portocale->47, prune->89, struguri->98, visine->65, zmeura->71
Din pacate, preferatele mele ciresele sunt cam pe lista neagra, nici cu merele nu e mai bine.
Datele le-am luat dintr-un catalog de la Xenical, nu stiu cat or fi de reale...
E un raspuns care vizeaza masele.
DA!
De la fructe te ingrasi deoarece au ft multe vitamine, ce ti se pun direct pe solduri.
Legumele, insa sunt foarte bune!
Daca vrei sa slabesti, nu manca prajeli si ULEI! Decat ulei de masline:este foarte sanatos!
Du-te la un medic nutritionist:acolo el iti va explica mai bine!
Succes!:*