anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU exista posibilitatea sa scap de parul nedorit definitiv sau măcar sal raresc?
As vrea sa ma epilez în zonele intime și mie cam frica sa nu îmi crească mai mult decât am!
Am văzut ca au apărut mai nou niște epilatoare de la Philips și aș vrea să știu dacă a folosit cineva și cât sant de eficiente!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca vrei sa scapi definitiv de cresterea parului trebuie sa frecventezi un salon pentru epilare definitiva si spune ca in tiiimmp nu o sa mai ai dar pun pariu ca nu iti permiti ani de zile de saloane asa ca epileazate cu ce ai de la creme la ceara la epilatoare etc.
Urasc sa aud faza asta "nu te epila ca iti creste mai mare" pai bun dar de asta te epilezi cand iti creste te epilezi si tot asa...

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Exista saloane specializate une exista un fel de "terapie" cu laser si cara te curata definitiv.Cred ca mai intai trebuie sa faci o mica analiza deoarece in urma utilizarii pielea o sa fie putin lezata, insa scapi de par

| Nicolae_Drăghiciu_1997 a răspuns:

Vechea metoda cu ceara de epilat: pui, lasi sa se intareasca si tragi repede.
Epilatoarele in general iti taie firul (sau rupe) si nu il elimina total din radacina (deci creste la loc).

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns (pentru Nicolae_Drăghiciu_1997):

Epilarea cu ceara nu te scapa de par laughing