anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Fac sala de vreo 5-6 luni si am fost acum recent la medic sa imi fac analizele si mi-ai iesit negative.Am ficatul marit.Este bine daca fac sala cu problema aceasta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ce rezultate ti-au iesit " negative"? Pentru ca, in limbajul medical, negativ inseamna bun, in limite normale. Daca ai ficatul marit, ma indoiesc ca ti-au iesit bune rezultatele. Ficatul are nevoie de odihna, regim alimentar strict( fara prajeli, grasimi, cafea tigari, sucuri din comert).

| faramatania a răspuns:

Eu cred că este ok, poţi continua să faci sală, dacă rezultatele analizelor sunt negative, asta dacă mă întrebi pe mine, dar ca să fii mai sigur întreabă medicul.Vei fi pe deplin lămurit.

| Rollwo a răspuns:

Nu,nu este bine.Mai ales dacă ai o vârstă fragedă. Sală faci de la 20 de ani în colo.Defapt,până ce analizele nu vor ieşi bine, te sfătuiesc sa faci o pauză.