| Akanfrot a întrebat:

Buna TPU, flamanzesc foarte ușor de aproximativ un an am problema asta și nu am găsit rezolvare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Am mai explicat pe alt topic al tau, sa mananci la 3 ore nu este normal si nici sanatos si aia nu este infometare.
Mergi al un medic gastroenterolog si vezi ce ai fiindca gazele din burta nu te flamanzesc, dar spun sigur ca mananci anapoda si ceva nu est in regula cu intestinele tale.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si mai traiesti si acum? Dar ai cautat rezolvarea?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Diabetul asta e cauza flămînzilălaughing

| Violleta2022 a răspuns:

Adica te infometezi cu buna stiinta?
cate kg ai si ce mananci zilnic?

| Akanfrot explică (pentru Violleta2022):

Nu înțeleg sa ma infometez cu buna știința, am 73 kg la 1, 75 și zilnic mănânc lapte cu cereale la mic dejun, o gustate la liceu, la prânz mâncare gătită si seara un ceai(prin toate astea se mai adaugă și vreo 3 cubulețe de ciocolata și când este maxim un pahar de suc)

| Violleta2022 a răspuns (pentru Akanfrot):

Cand ai gaze in burta ELIMINA SUCUL care iti face mult mai rau. ceaiul de plante este indicat, dar sucuurile nu au ce cauta in alimentatia ta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Akanfrot):

Am mai explicat pe alt topic al tau, sa mananci la 3 ore nu este normal si nici sanatos si aia nu este infometare.
Mergi al un medic gastroenterolog si vezi ce ai fiindca gazele din burta nu te flamanzesc, dar spun sigur ca mananci anapoda si ceva nu est in regula cu intestinele tale.

Întrebări similare