| GaBByzZuuuuuu a întrebat:

Buna TPU flora intenstinala se mai vindeca doctorul mi-a spus ca am flora intestinala distrusa din cauza la antibiotice si am devenit sensibil la stres si emotii puternice si din aceasta cauza imi provoaca scaune moii si crampe. Am inceput sa iau un tratament pentru flora intestinala dar vreau sa va intreb aceasta sensibilitate se mai vindeca ca inainte sa iau niste antibiotice pentru acnee acum un an jumatate nu aveam probleme cu stresul? DAU FUNDA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Da se vindeca in sensul ca se reface, cel mai natural prin o poti reface prin mancarea a cat mai multor iaurturi, chefiruri.

| Felys a răspuns:

Flora intestinala nu se vindeca ci se reface. Daca deja iei tratament pentru refacerea florei pentru ce mai esti nelinistit, e un simplu dezechilibru care se reface si in mod natural mai greu dar cu tratament si mai repede

Răspuns utilizator avertizat