Bună.
Poate apărea mai târziu dentiția definitivă, nu este o problemă majoră, sănătos să fie.
La mulți ani!
Pa, pa.
Este normal desi alti copii de varsta lui deja ai dintii schimbati mai ales cei 2 de jos
Mie primul dinte mi-a cazut la 8 ani, deci nu te ingrijora, cred ca depinde de fiecare. Cunosc pe cineva caruia i-au cazut la 5 ani.
Si eu am 15 ani si tot mai trebuie sa-mi cada vreo 2-3 masele dar am dinti sanatosi.Nu cred ca este ceva rau ce i se intampla o fi ceva getenic
E destul de normal, deoarece dintisorii de lapte ar trebui sa cada pe la varsta de 9-10 ani, daca nu mananca dulciuri si nu bea sucuri acidulate sucuri acidulate, iar daca mananca dulciuri si bea sucuri acidulate ar trebui sa ii cad la varsta sa de 8 ani, respectiv 7 ani.Noroc! Primesc funda?
Da depinde de fiecare persoana nu tuturor le cad dinti mai devreme crede-ma mie au inceput sa imi cada dinti pe la varsta de 13ani funda
Nu e normal, trebuie sa isi faca radiografii sa stie daca are mugurii dintilor definitivi. trebuia sa i se schimbe deja dintii din fata (incisivii). nu e normal dar nici nu-i de speriat insa daca trec anii si nu se intampla nimic trebuie facute investigatii. el e suficient de dezvoltat pentru varsta lui?
E un copil normal...nu pot sa zic ca foarte dezvoltat dar nici firav nu e.