Tu nu ai niciun prieten care fumeaza? Nu ti-au povestit niciodata cum ameteau ei la inceput? Asta se intampla aproape tuturor. In nici doua saptamani sa te bucuri ca nu ti-a venit sa versi cum mi-a venit mie o data de nu puteam sa ma ridic. Asa am descoperit ca mie nu-mi face bine Camel. Nu il suport. Fumez de 4 ani si daca as baga acuma un Camel tot mi s-ar face rau. Vezi sa nu fie si o reactie a ta pentru Pall Mall. Desi nu am auzit pe nimeni sa nu suporte Pall Mall.
In orice caz ideea e ca nu-i grav. Stai calm. O sa te obisnuiesti in timp. Dar trebuie sa fumezi mai mult. O prietena de-a mea s-a apucat si ea acum 3 ani daca tin eu bine minte si la inceput fuma o tigara pe zi. Uneori poate nici pe aia. Si luni de zile a luat-o ameteala de cate ori fuma. Pentru ca nu ai cum sa te obisnuiesti de la o tigara. La inceput trebuie sa fumezi constant si uneori in situatii limita, cum ar fi pe stomacul gol. Altfel o sa-ti fie mereu rau. Crede-ma!
E normal sa ametesti pentru ca esti la inceput.Iti sugerez sa te lasi ca nu iti face bine.
Nu nu cred! In orice caz nu este bine sa fumezi, poti sa capeti multe boli urate si nu cred ca ti-ai dori! Eu ti-as recomanda sa nu mai fumezi ca iti faci rau tie si celor din jur! Mult success in continuare!
Nu e problema grava nu te speria! Ametesti pentru ca fumezi rar, adica nu esti obisnuit Dar chiar si asa, le poti lasa Succes!