| Deeiiutsa a întrebat:

wave
Am nevoie de ajutor urgent! puppy dog eyes
Am 14 ani sh de cateva zile ma doare rinichiul drept...ma doare ft tare cand ma aplec sau cand ating...sad
Ma mai durut acum cateva sap 2 zile dar mult mai tare nu puteam sa ma ridic nici din pat...crying
Spuneti-mi va rog frumos ce pot sa fac si daca este grav...pot fi bolnava daca da ce boala pot avea?
Aaa sh uitasem sa precizez... bunica mea a avut piatra la rinichi..nu stiu daca are vreo importanta...
Multumesc anticipat! puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AndreYutzUU a răspuns:

Off....nu-i nimic legat de bunica ta(doar cu acest sfat te pot ajuta).
Ce sfat am putea sa-ti dam noi?
Daca am fi doctori ti-am da.
Singura solutie este sa te duci la doctor..Mult Noroc.

| Empathizer a răspuns:

Mergi sa faci o ecografie, daca ai litiaza renala se vede la ecografie. Poti avea si o infectie urinara, de aceea sunt necesare si un examen de urina si o urocultura. Medicul tau ti le poate recomanda pe toate si poate stabili diagnosticul final, ca sa te poti trata corect.

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Mergi la mdicul tau de familie si el iti va putea spune care e problema!
Succes!

| lovemusic90 a răspuns:

Mda, cea mai buna solutie este sa mergi la doctorul, sa iti faca un consult si sa iti dea un diagnostic corect. happy
Multa sanatate iti doresc!

| V1ADUTZ a răspuns:

Mai bine mergi la doctorul de familie sa iti faca un control.Acolo iti spune concret ce ai patit.