anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU wave... am nevoie de ajutorul vostru, fratele meu sa luat la bataie cu niste tipi si aia l-au lovit in ochii, iar acum ochiul i sa invinetitsad... poate sa vada cu el insa il doare, asta s-a intamplat sambata, tot ceea ce a facut a fost sa doarma foarte mult, si si-a pus si o compresa cu apastraight faceeste ffff incapatanat si nu vrea sa asculte de nimeni, spune ca nu are nimic, dar eu chiar ma ingrijorez, ce as putea face ca sa-l conving si ce ar trebui sa faca ca sa nu-l mai doara, si sa nu mai fie vanat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Justmed a răspuns:

Este ceva obisnuit pentru baieti ...Va trebui sa pui comprese cu apa si gheata cat mai mult posibil, sa masezi zona umflata si sa cumpere de la farmacie antiinfamatoare de preferat Ibuporofen 200 mg ( deoarece nu este tare )

2 răspunsuri:
| Crysty1996 a răspuns:

SALL pune-i o compresa cu apa rece sai chiar gheata direct duce la farmacie si spune-le sa iti dea ceva pentru umflaturi asa am patit si eu acum 2 ani dar nu ca m-am batut ci am dt cu capu de fier din greseala si am fost la farmacie si nu mai stiu ce pastile mior dat dar au fost foarte bune in 4 zile n-am mai avut nici macar o urma sau ceva 9 imi dai hi mie o funda ca nu prea am plZZZZ)

| forever4you a răspuns:

Va multumesckiss @Crysty eu nu dau funda celor care mi-o cersesc!