| LoLCaTa a întrebat:

TPU! Haideti sa incep povestea de la inceput : Astazi a inceput sa ma doara sub genunchi, cand merg ma cam doare, si asta nu este prima data cand mi se intampla asta! Anul acesta am cazut de 3 ori pe afara deoarece nu puteam pur si simplu nu mamai tineau genunchii. Mie imi este frica sa nu fac ruptura de menisc, deoarece si mama tatalui meu, si fratele lui mai mare, si tati s-au operat de ruptura de menisc. Acum, intrebarea mea este : Oare este din cauza asta, adica ceva genetic, sau este deoarece sunt in crestere(am 13 ani ). Va rog foarte mult sa imi raspundeti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pe TPU sunt simple pareri fara o rezonanta stiintifica /medicala, du-te la doctor ca de asta exista doctori, cauze sunt destule

| Fumiko a răspuns:

Poate fi si lipsa de calciu, mai ales daca te simti slabit iar uneori abia stai in picioare, dar eu as spune sa te duci la medic sa vezi ce ai.