Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice,atata timp cat nu depasesti necesarul). Fiind vara,axeaza-te pe fructe(in special pepene; perfect pe timp de vara),legume, salate, supe si ciorbe.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.30 de minute de alergare zilnica,cu viteza medie,te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat(vei obtine rezultatele dorite intr-un timp bun, dar nu record)si sanatos.Succes.
Poi mananca cat mai sanatos si incearca sa te duci la doctor pentru a vedea ce iti prescrie, tine o dieta cu fructe si mancare fara grasime, fii vegetariana.
Nu e bine sa slabest prea mult dintr-o data pentru ca exista riscul de a te ingrasa dupa si mai mult. O cura buna ar fi una disociata, adica intr-o zi sa mananci doar fructe, in una doar legume. adica alimente din aceeasi categorie. Formeaza-ti programul astfel incat sa mananci mereu la aceleasi ore, deoarece stomacul e ca un ceas, asta ajuntandu-l sa digereze mai usor. Sper ca te-am ajutat si sper sa reusesti sa slabesti nr de kg care ti-l doresti:* Succes
Nu trebuie sa ti neaparat o dieta.eu am 15 ani.si am slabit 15 kg in 5 luni din propia intiativa.de la 74 am ajuns la 69.si n-am tinut un regim.dar am renuntat la sucuri pentru ca au multe calorii si nu am mai mancat dupa 6 seara. funda?
DoarEuDia întreabă:
Mafia4ever întreabă:
Mario1996 întreabă: