| Anonim111118 a întrebat:

Bună TPU help please
Am si eu o problema. fac solar de aproximativ 3 luni ce-i drept am exagerat putin, in urma multelor ședințe intr-un timp asa scurt.

Problema care este mi-au aparut niste pete pe fată, sunt ferm convinsă că sunt de la solar.

Mi-au aparut 2 pete mici... Am facut prostia de a continua să merg la solar crezând că pielea mea isi va reveni, ca vor dispărea sau eventual ca se vor colora si ele... dar nu a fost așa. s-au mărit si parca parca mi-au aparut m-ai multe.

Ce sfat aveți si pentru mine? Vor trece de la sine? Cu ce anume sa imi dau? M-ai pot continua sa merg la solar?

" Voi consulta si un dermatolog" in urmatoarele zile.

Scuzati categoria!
Inceta-ți sa judecăți! Inceta'ti sa va raciti gura cu comentati inutile. Am inteles si aceasta varianta dvs, ca solaru nu este bunn!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ivy86 a răspuns:

Pai clar nu îl mai folosi și aplica niște crema cu protecție solara pe fata.
Petele sigur ti-au ieșit de la solar dar și soarele le poate accentua.
Deci cat e soare pe cer folosește crema de fata cu protecție UV.
Un tratament pentru pete ți-l va recomanda dermatologul.