Probabil ai un defect din nastere. Daca ai incercat si logopedie si nu merge asta e-toti traim cu probleme toata viata.Dar trebuie sa comunici cu profesorii tai problema ta daca nu o stiu,pentru ca mie nu mi se pare normal ca un profesor sa rada de un elev cu probleme medicale(ca sa nu mai spun de colegi )Sa stii ca nu este bine sa lipsesti de la scoala pentru ca,cum ai zis tu, dabea ai trecut clasa Doar n o sa stai toata viata inchisa in tine pentru ca daca n-ai scoala, nu te poti angaja la un serviciu bun si dupa aia ce o sa faci? Sfatul meu este sa vorbesti cu parintii ca acestea sa vorbeasca mai departe cu diriginta.
baftaaa!
Auch. Chiar ai o roblema aici. Pai daca as fi in locul tau nu mi-ar pasa de ce spune lumea. Lasa-i sa rada. Daca tu esti o fata desteapta de ce sa lasi o problema ca asta sa te impiedice. Nu le da ascultare pentru ca lumea este rea. Eu zic sa ramai la acelasi liceu si sa nu le dai ascultare celorlalti... sper ca te-am ajutat cat de cat
Maf16, inteleg ca daca rad colegii...asa is ei.dar si profesorii? deja e deplasata treaba rau de tot x-(
Uite,nu ii mai baga in seama.Tu trebuie sa ai curaj si incredere in tine indiferent ce zic acei dobitoci.Cum cei din generala ti-au inteles problema, la fel si astia o sa inteleaga... nu cred ca merita sa-ti distrugi scoala(cariera), visele pentru niste imbecili.Si eu am in liceu o fata ca tine.E mereu cu zambetul pe buze, nici nu mi-am imaginat ca e asa si uite... lumea o intelege, are rabdare cu ea si ia note bune. Lasa aia cu fara frecventa ca nu e de tine.