| justjb a întrebat:

I'm new here tongue
Vreau sa va cer un sfat.
Lucrez in seara aceasta, si maine seara. Era ok pentru mine in vacanta de vara, pentru ca eram obisnuita sa nu dorm. Acum insa cum a inceput scoala nu stiu ce sa ma fac la lucru. Pe la 10 imi e somn sad si pana dimineata la 5-6 nu mi-e usor sad
Cum as putea ramane treaza?
*mentionez: cafea & cola & redbull NU MA AJUTA! sad*
Multumescc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de vitamina B, iti va oferi energie, dar incearca sa iei ceva vitamina B obtinuta din surse naturale. la Nutrilite gasesti si nu sunt reactii adverse pentru ca este obtinuta din culturi de drojdie.

7 răspunsuri:
| AnonymousMm a răspuns:

Asculta muzica, dar una fff ritmata si zgomotoasabig grin
happy

| Criticul a răspuns:

Schimba tura de noapte cu alta in functie de cum intri la scoala! Asta daca nu vrei sa renunti la servici, ceea ce ar fi mai bine din punctul meu de vedere. Mai bine terminati studiile caci apoi te vei satura toata viata de munca. Insa daca renunti la studii acum cat esti in floarea varstei mai mult ca sigur mai tarziu iti va parea rau. Crede-ma am intalnit foarte multe persoane ce au pus educatia pe locul al doilea in favoarea serviciului si care acum regreta enorm, caci au ajuns la o varsta si nu isi pot gasi un servici datorita lipsei de educatie care atunci, cand au avut sansa de a urma o scoala, au dat cu piciorul zicand ca banii sunt mai importanti. Nu zic nu, sigur ca banii sunt foarte importanti intr-o astfel de societate, dar atata timp cat ai acces la niste facilitati gratuite din partea statului e pacat sa nu le folosesti!

| fluffee a răspuns:

...Multe persoane isi ocupa timpul de la servici jucandu-se la pc. laughing Daca ai acces la calculator si mai ales daca stii ca seful nu iti monitorizeaza pc-ul, fell free to play big grin

| Cornulet a răspuns:

Pai in cazul in care nu esti robot, nu o sa ai cum sa faci fata, mai ales la scoala. Chiar asa grea situatie ai incat nu poti renunta la munca?

| deeeeeebora a răspuns:

Mafneziu calciu si vitamina D e raspunsul meu, nu ai ce pierde.

| justjb explică:

Lucrez intr-un club din oras chiar nu pot face aproape nimic...gen calculator, muzica acolo si asa e destul de tare happy

@Cornelmano
Nu pot pentru ca bani mamei nu-i cer si numai asa pot sa am banii mei! si imi e greu, scoala si in weekend lucrez.nu am timp de nimic si cum 'mi-am dezobisnuit' programul de somn...imi e greu acum straight face

| England_Motorhead_1985 a răspuns:

Incearca NUTRILITE 1, sa vezi apoi cum stai treaza pana dimineata. Am facut greseala sa folosesc o sticluta seara ( ma gandeam ca este ca redbull ) cand trebuia sa plec spre Cluj. Am condus pana acolo, din Bucuresti, iar cand am ajuns, nu aveam somn deloc. Mi se pare o varianta mult mai buna la redbull si alte energizante chimice.

Eu mi-l comand de aici : http://www.premiumvitae.com/nutrilite1/