anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I s-a facut cuiva de aici punctie pentru sinuzita? Poate cineva sa-mi spuna cum s-a procedat, daca l-a durut, cat de tare, daca l-a anesteziat?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| thalyslly a răspuns:

Acum cativa ani si da a durut ca naiba, iti baga niste ace lungi si groase cu niste vata parca in capete si nu nu te anesteziaza ca nu prea are cum.erau niste antibiotice la farmacie zinerit parca si a doua oara cand am facut am luat zinerit si mi-a trecut nu a mai fost nevoie de punctie

| KriSSu09 a răspuns (pentru thalyslly):

Tocmai m-ai speriat am abia 11 ani si s-ar putea sa ajung la punctie.

| KriSSu09 a răspuns (pentru thalyslly):

Am avut de 3 ori sinuzita si am scapat cu aerosol si antibiotic dar acum e mai grav si se poate ajunge la punctie crying.

| thalyslly a răspuns (pentru KriSSu09):

Scuze

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Am avut "norocul" sa fac 3 serii de punctii ( din pacate, sinuzita este o boala ce recidiveaza in multe cazuri).Se face anestezie locala cu Lidocaina, durerea e suportabila.

| carmen2011 a răspuns:

O metoda deloc dureroasa de a trata sinuzita este cu Sinutox. pastile din plante care au un efect imediat ( din experienta, nu din auzite). partea buna e ca nu tb luat cu antiinflamatoare. amanunte: http://www.3f.ro/images/documents/documents_32_normal.pdf