| fluturascolorat a întrebat:

ieri am luat la 9 logest ca de obicei, insa la ora 1:30-2 (nu mai stiu sigur)am vomitat.Azi am avut contact sexual neprotejat. Exista sansa sa raman gravida?
?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat de câte zile/luni iei AC...

Oricum, cel mai probabil, NU există risc de sarcină deoarece tableta s-a dizolvat/absorbit!

"Ce trebuie să faceţi dacă….
... suferiţi de tulburări gastro-intestinale (de exemplu: vărsături, diaree severă)
Dacă vărsaţi sau aveţi diaree severă, cantităţile de substanţe active din componenţa Logest pot să nu fie absorbite complet. Dacă vărsaţi în decurs de 3-4 ore după ce aţi luat drajeul, situaţia este similară celei în care aţi uitat să luaţi drajeul. De aceea, urmaţi recomandările făcute pentru cazul în care uitaţi să luaţi drajeul. Dacă aveţi diaree severă vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră." - SURSA = Prospectul de la linkul :
http://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_6299_31.03.06.pdf?anmPage=835&ID=16691

Toate cele bune.

| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

Din moment ce iei AC de 4 luni, NU există nici un risc de sarcină happy
Iar faptul că ai vomat NU se datorează tabletei, ci unui "deranj" stomacal ( probabil, o indigestie ).

O seară frumoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Nu cred ca ar fi o pb, faptul ca ai varsat. Mi s-a intamplat si mie odata, tot asa ceva de genul dar...a fost in regula, nu s-a intamplat nimic. Ar tb sa stai linistita.

| madalynu26 a răspuns:

Cam multe probleme ai laughing

| etternity a răspuns:

Ti-am zis, in 4 ore ele se absorb. Ai internetul la dispozitie, te poti documenta si tu.