| adrili10 a întrebat:

Buna TPU ieri am stat jos cu piciorul drept sub mine.Adica l-am tinut in tensiune si azi ma doare uneori si cand calc ma doare in zona fluierului piciorului asa ca un junghi.Oare cum pot sa fac sa dispara durerea si ce este. Ofer funda. ajutati-ma repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BaiatDeGaşcă a răspuns:

Hei daca ai sau poti sa te duci sa cumperi diclofenac gel sau daca ai acasa o crema care o folosesti pentru articulatii sau entorse date cu ia si incepe sa tragi de picior de jos in sus si il freci happy asa cam 5 minute. De 3-4 ori pe zi. Sper ca te-am ajutat, si eu am patit asta.

| adrili10 explică (pentru BaiatDeGaşcă):

Poate fi oare si altceva sau numa din cauza tensiunii.si in cat timp tio trecut?

| BaiatDeGaşcă a răspuns (pentru adrili10):

In maxim 3-4 zile nu o sa te mai doara, chiar 2! Ti sa sucit vreo vena, de aia trebuie sa freci de sus in jos sa isi dea drumul!

| BaiatDeGaşcă a răspuns (pentru BaiatDeGaşcă):

De jos in sus pardon! tongue

| BaiatDeGaşcă a răspuns (pentru BaiatDeGaşcă):

Mersi de funda sper ca ti-am fost de ajutorhappy

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa nu mai stai cu piciorul sub tine.

| Rozella a răspuns:

Este normal sa te doara, ti-a amortit, daca vei face mai multa miscare cu acel picior ar trebui sa iti treaca

| adrili10 explică (pentru Rozella):

Si poate tine amorteala de ieri pana azi una in truna