| Dencik21 a întrebat:

Bună TPU!
Ieri dimineață am început a urina o culoare diferită a urinei(cafeniu/culoarea ceaiului), in cantități mai mici decât zilele precedente.Mentionez ca nu am mai avut probleme cu asta înainte.la moment este caniculă și din cauza asta transpir mult, dar și consum lichide destul parcă. Ieri am urinat de 3 ori și deja a treia oară culoarea nu mai era așa cafenie ca dimineață(doar ca puțin, aproximativ 200gr).Azi dimineață când m-am trezit a fost la fel,o culoare putin mai aproape de cea obisnuita, doar ca iarăși o cantitate mică.Am consumat vreo 3 litri de apă,doar ca am urinat doar odată, menționez ca am transpirat mult(curgea apa de pe mine). Poate fi motivul la toată asta faptul ca transpir așa mult și abundent și din cauza asta a scăzut nivelul de urină?
Dau funda la cel mai bun răspuns!
Vă mulțumesc ????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| TimberWolf a răspuns:

O problema e sigur, nu e normala culoarea, mai ales dupa 3 litri de apa.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Este normal ca urina să fie mai concentrată dimineața.

| Dencik21 explică (pentru StudentLaMedicina):

Problema e ca de obicei nu aveam problema asta

| darrio2007 a răspuns (pentru Dencik21):

Crești.