Lichide la greu.
Apă cu zeamă (nu sare de lămâie) de lămâie.
La sfârşitul zilei o să fi în regulă! Succes.
De regulă, beau zilnic în jur de 3 l de apă. Se mai include și alimentele bogate în lichide. În orice caz, deja mă simt mai bine... Voi vedea dacă la următoarea masă vor mai apărea acele stări nefavorabile. Cred că este temporar.
Fac pariu ca daca nu gustai si din ala din frigider sa-ti dai seama ca e stricat, n-aveai nimic crezând ca e din cauza oțetului: ))
Nu știu dacă chestia asta de natură psihologică are vreun impact asupra deranjului stomacal.
Ar fi avut daca nu iti impuneai in mintea ta ca ai consumat ceva stricat. Poti consulta un medic, sau sa te tratezi acasa, niste lămâie stoarsa, putina miere.
A doua variantă este deja adoptată. Mulțumesc pentru răspuns, Dovleacule Turbat.
Salutare!"Sa o mananc, sa n-o mananc?". Nimanui nu-i place mancarea alterata sau cu un gust care nu este specific al acelui aliment! Te sfatuiesc sa iti faci un drum spre spital deoarece este posibil sa fi facut vreo toxinfectie alimentara! Nu iti face griji...doctorii vor studia problema si o vor rezolva dandu-ti tratament pentru afectiunea ta! Meriti"a doua sansa"