Teoretic este ceva normal. si singurul lucru pe care il poti face este sa stai in pat, fara a face efort...si umflatura se retrage singura. Daca medicul a zis ca nu este nimic grav inseamna ca asa este.
Ai grija de tine!
Pune paine intr-un castronas cu vin, dar sa nu inmoi exagerat astfel incat sa-ti curga pe maini.
Dupa ce ai dat painea prin vin, pune-o pe glezna si infasoar-o cu o fasa.Repeta procedeul dupa ce se usuca de tot.
De asemenea mai poti pune si gheata, dar am observat ca ceea ce ti-am spus mai sus chiar da roade.
A, si inca ceva:evita sa faci miscare pana luni. Daca s-ar putea, doar pentru strictul necesar(stii tu, toaleta si masa).
Da este ceva normal dar daca umflatura nu trece de la sine consulta un medic
Succes!
Nu te sprijinii de el pana nu trece durerea, da' nu evita sa il mai folosesti din cand in cand, mergi usor (da' usor)...
Faza cu vinu' nu stiu sa reduca umflatura, da' reduce vineteala.
Singura solutie e sa astepti sa se refaca.
Un leac babesc pana luni...maseaza-ti piciorul cu apa dezmortita si sapun, ajuta sa se dezumfle. sper sa aiba efect
Ai suferit o entorsa si e normal sa se umfle si invineteasca. Pune gheata la interval de 3-4 ore local, bandaj compresiv cu o fasa elastica. Tine piciorul ridicat pe o perna cand stai in pat, mai sus de nivelul inimii. Poti sa iei un antiinflamator daca te doare sau sa aplici local un unguent.Nu poti sa faci nimic decat sa astepti, dureaza cateva saptamani pana te faci bine.Multa rabdare si sanatate!
Pune compresă cu gheață pe gleznă, dacă până luni dimineață nu se desumflă, mergi înapoi la medic.