| LanaDelRayFan a întrebat:

Ieri m-am lovit in zona tamplei dar nu mi-a curs sange, desi ma doare putin daca apas.Va rog, ce alte solutii stiti in afara de a merge la doctor? Urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| blueangel2001 a răspuns:

Repede puneti o compresa cu apa rece tine-o cam o jumatate de ora dupa aceea pune-ti un pic de crema nu e mare lucru si eu am patit la fel.

| Artemisia a răspuns:

Pune-ti gheata sau orice altceva rece.Nu are rost sa intri in panica, nu e nimic grav, mai ales ca nu ti-a curs sange.Te-ai lovit putin si atata tot.Incearca sa te intinzi si totul va fi bine.

| Alexoutza a răspuns:

Heiii>:d< Nu te ingrijora, nu e nimic grav in asta. Cel mai rau ar fi sa se invineteasca sau sa se umfle. Ca sa eviti asta, impatureste intr-o bucata de bumbac, cateva cuburi de gheata, si tine pe locul in care te-ai lovit. Recomandat este sa tii cat mai mult timp, si sa schimbi ''compresa'', la fiecare 30 de minute. In caz ca se invineteste, la farmacie exista o crema speciala pentru vanatai, cu care in 2 zile, vanataia dispare.Bafta, si sa te faci bine:*

| Bijouu a răspuns:

O compresa, o sa te mai doara 2 zile, daca ai ameteli, varsaturi, mergi la doctor.

| LanaDelRayFan explică (pentru Alexoutza):

Sa stii ca s-a cam umflat.

| Alexoutza a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

Atunci pune repede, o compresa, care ti-am spus mai sus, cum se realizeaza. Bafta. Pup:*

| LanaDelRayFan explică (pentru Alexoutza):

Multumesc!

| LanaDelRayFan explică:

Va multumesc tuturor celor care ma-ti ajutat!