Se usuca. Am avut si eu acum cateva zile, si am crezut ca se extinde, iar atunci am pus imediat pasta de dinti si am tinut cateva ore. Dupa m-am desinfectat din ora in ora cu ceai de mustel si a trecut. Nu-ti face griji, pana maine sau maxim poimaine, trece!:*
Ce foarte bun plasture de herpes campeed ii trece repede si daca e la inceput nu mai iese si se retrage costa cam 2.5 lei bucata da e ff bun incearca in maxim 2 zile nu il mai ai
nici la mine nu a mers cu creme de herpes
Eu mereu folosesc tinctura de propolis(se gaseste la farmacie):este cicatrizant, dezinfectant. Dupa ce se usuca, dau cu alifie cu galbenele, pentru a nu ramane semne.
Si eu am avut herpes si mi-a dat medicul de familie aciclovir si spre minunea mea mi s-a intins pe o bucata buna de fata, am mers la dermatolog si mi-a dat crema antibiotic din ulei de peste care se numeste Neopreol, ii foarte buna crema. Sa nu mai faci chestia cu pasta de dinti, nici pentru cosuri, nu e bine am vorbit eu cu dermatologul meu, pasta e doar pentru dinti. Ai putea folosi plasture pentru herpes daca herpesul este mic, sunt foarte eficienti ca in 3-4 zile nu mai ai nimic, pentru ca te ferste de infectie.
Nu mai e mic.s-a extins, dar e doar pe buza..si acum e alb in interior si ma cam daore...asta inseamna ca incepe sa treaca sau se extinde?
Din cate stiu eu toate lumea zice pune pasta de dinti pentru ca o sa se usuce si etc. spalate mereu cu ceai de musetel, sau inmoaie o batista in ceai de musetel si tapeaza-te mereu pana trece. funda?
Încearcă uleiul de cătină. se găseşte la plafar, este într-o sticluţă mică şi nu costă foarte mult.
usucă toate bubiţele sau orice alte chestii asemănătoare de pe corp într-un timp scurt, şi este mai bine decât cu pasta de dinţi, pentru că n-are cum să te usture.
Îl recomand! am şi eu şi este foarte bun.
DelphhiN întreabă: