crede-ma ca prin raspunsul asta mai ajutat pe mine. eu inca il am si de cateva zile imi dau in talpa cu DUOFILM. multumesc. acesta este o intrebare demna de funda :*
Este totusi o operatie, deci ar fi anormal sa nu te doara. Este bine sa stai mai mult in pat cateva zile, pana se mai cicatrizeaza rana. Trebuie sa schimbi bandajul si sosetele mereu si sa dezinfectezi, sa nu faci infectie. Daca durerea nu cedeaza dupa cateva zile, ar trebui sa mergi la medic.
@Robert, iti multumesc pentru raspuns - imi confirmi banuiala. doctorul a zis ca se reface in 10-12 zile abia astept sa se refaca.
@edytzu4, ma bucur ca te-am putut ajuta cu intrebarea postata de mine. Dar tu ce ai de gand sa faci? eu stiu ca existe doua variante, deci tu nu ai ales operatia?
Incearca sa nu calci pe el si tine-l tot timpul acoperit pentru a nu infecta locul.
Il tin acoperit, nici nu am curaj sa-l ating, in seara asta trece mama pe la mine sa-l rebandajeze.
Cris, eu am avut asa ceva si la degetul aratator de la mana dreapta. aceleasi simtome ingrozitoare. nu am ridicat nimic cu mana aceeasi si nu am atins nimic. iti sugerez sa iti pui niste adidasi mai largi si sosete cu grija. o sa te doara mai rau ca aseara daca vei calca. sper ca team ajutar