| Ajutor12344 a întrebat:

Buna TPU. Ieri pe la ora 22 m-a luat o durere foarte foarte nasoala de burta. Sunt pe ciclu deci presupun ca sunt niște crampe doar ca eu de obicei aveam crampe doar in prima zi și erau super suportabile și ma lăsau rapid. Doar ca aseară au fost super inconfortabile. O durere maxima de burta ma Mir cum am putut dormii. Acum este ora 5 m-am trezit și încă ma doare. Nu atâta de rău dar durerea încă persista. Ce credeți ca s-a întâmplat? Și de ce tine durerea atât de mult)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| nevermind1234 a răspuns:

Sa știi că simptomele menstruației se schimbă de-a lungul timpului. Poți trece de la mulți ani cu aceleași simptome sa nu mai ai deloc / mai puține, sau invers. Depinde de stilul de viață presupun sau alți factori psihologici. Dacă sunt într-adevăr crampe datorate menstruației, nu trebuie sa te îngrijorezi. ia un calmant, eventual.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum, ce credem ca s-a intamplat?
Ti-a venit menstruatia ...asta s-a intamplat.

Nu crezi ca este mai normal sa te duci la medic, decat sa intrebi pe un forum online?
Cum am putea sa te consultam noi?

| Violleta2022 a răspuns:

Ai 14 anisori, fugi la maica-ta si intreab-o!
Ea te cunoaste cel mai bine si stie cel mai bine ce ti se intampla, ea fiind cea mai in masura sa-ti spuna.
Iar de nu va descurcati si persista durerea, mergeti la medic!

| Smmo a răspuns:

Gandeste-te la ce ai mancat, ce ai baut, ce medicamente ai luat. Zona pelvina este mai inflamata cand ai ciclu, uneori apar dureri care in alta perioada nu ar fi, de exemplu doar de la tranzitul intestinal. Oricum, ai mai spus ca ai avut dureri in zona abdominala si ceva miros jos, asa ca daca nu ai ajuns inca la ginecolog, e momentul sa mergi la medicul de familie sa ii ceri trimitere la ginecologie si vezi cum faci sa iti faca si o ecografie abdominala ori ginecologul ori separat. Sper sa nu fie o urgenta. Daca te doare de atata timp, nu-i bine.