| danut47 a întrebat:

ieri seara m.am jucat cu fratele meu, dupa cateva minute l.am zarit ca arunca cu ceva in mine, nu am avut timp sa reactionez, lovinduma cu bucata de tabla de la ruleta, ulterior mi-a aparut o dunga in partea de sus a irisului azi-dimineata linia adisparul pana acum am dureri, si vad putin in ceata daca ma indepartez de monitor vad literele in ceata..Va rog mult ajutati-ma
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Trebuie sa te ajuti singur, mergand de urgenta la oftalmologie. Exista cu siguranta un serviciu de garda la un spital din zona in care locuiesti.

In Bucuresti ai Spitalul de ochi, la piata Lahovary, si Spitalul Universitar, la statia de metrou "Eroilor" (Municipalul, cum il stie toata lumea). Fugi acolo, nu mai pierde timp pretios aici!

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la doctor.
Și de ce postezi de două ori?
Pa, pa.

| dianacuza a răspuns:

Mregi de urgenta la oftalmolog. Nu astepta sau se poate agrava