| danut47 a întrebat:

Buna TPU, ieri seara m.am jucat cu fratele meu, l.am zarit ca arunca cu ceva in mine nu am avut timp sa reactionez si mi.a atins ochiul cu o bucata de tabla de la ruleta, aparent a aparul o "linie" in partea de sus a Irisului azi-dimineata linia a disparul dar si la ora asta inca m.ai ma doare si vad putin inceata daca ma departez de ecren folosind doar ochiul drept, iar literele de la distanta le vad in ceata.Ce ar trebui sa fac? HELP
Multumesc Anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Pintea a răspuns:

Du-te la dctor poate tia ramas ceva Bucatica acolo si nu o poti scoate o so scoata. Daca nu ai poate o sa-ti treaca poate tea zgariat.

| sorea a răspuns:

Trebuie sa te duci la medic... daca nu ai grija iti poti pierde vederea pentru ca ochiul se va forta... Du-te la doctor ca iti zice el ce trebuie sa faci.