| mihaicelsfant a întrebat:

imi cade parulsad cand trag de unele fire simt cum se rupe de la radacina. in ultima luna am fost ff stresat. de la aia e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BarbieGirl13 a răspuns:

De la stres

| Elisa2809 a răspuns:

În general toamna parul cade mai mult ca de obicei. Dar și de la stres. Încearcă pastile Revalid, fiole Ginseng, ser de par Parusan, etc

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Patesc si eu asta si sunt fata. Dar la mine e din cauza ca m-am decolorat de 3 ori anul acesta si m-am tot vopsit. Dar am inceput sa folosesc ulei de ricin, si vitamina e ( o cumperi de la farmacie) ulei de argan si ulei de masline si le folosesc ca masti. Sambata si duminica stau cu ulei de argan in par si duminica seara ma spal bine si folosesc balsam de la kallos. Daca iti cade parul iti recomand ss te speli mai rar, stiu ca e greu. Si sa folosesti sampon uscat daca ti se ingrasa repede. Sa il usuci bine inainte sa dormi. Daca ai parul umed si dormi asa exista mai multe sanse sa ti se rupa firele de par. Caderea parului poate fi cauzata de stres dar de cele mai multe ori de alimentatie. Si ai grija cum te piepteni. Foloseste un pieptan cu dinti rari. Bafta!