| anaraffaella a întrebat:

Buna TPU imi cade parul foarte mult si de aproape 2 luni folsesc Gerovital Plant cu Petroleum dar parul imi cade la fel de mult.As vrea sa stiu daca este normal ca dupa ce indepartez solutia sa cada foarte multe par, chiar mai mult ca de obicei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaMaria27 a răspuns:

Logic ca nu este normal!
Solutia ar trebui sa iti faca parul mai rezistent, nu contrariul!

Dar de ce nu incerci sa folosesti alte produse?
Cele mai bune mi se par cele de la Elseve, asa ca poti folosi samponul Anti-rupere sau mai bine aplicati saptamanal o masca naturala. Aici gasesti 5 masti pentru orice problema!
http://www.mayra.ro/frumusete-si-sanatate/cosmetica/5-masti-pentru-par/

Sper ca te-am ajutat! Bye-bye! :-h

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DannaK a răspuns:

Nu stiu daca este normal, dar eu te sfatuiesc sa folosesti mai bine tinctura cu ardei iute de la dacia pland si tonifiant cu ardei iute de la cosmetic plant. le gasesc la plafar si costa in jur de 10 lei / buc

| HiONlOCK a răspuns:

Exista anumite perioade cand asa ati cade parul sau esti la adolescenta si asta e normal ^_^