| machupi8t a întrebat:

Bună TPU, îmi cer scuze de categorie dar apelez urgent la voi straight face

Deci tatăl meu cred că a luat o boală / o răceală mai gravă ca să zic așa. De 4-5 zile are niște simptome ciudate:

-Transpiră des și mult
-Câteodată îl doare capul
-Având în vedere că a avut multe operații, îl dor oasele
-S-a operat chiar și la inima deci, tușește des, și tușește din piept, cred că îl doare inima.
-În aceste 4-5 zile a stat numai în pat dar acum îmi zice că are momente când nu poate respira când sta pe spate
-Vomită
-Abia vorbește și câteodată îl văd că plânge...

Țin să spun că tatăl meu are momente când bea, și fumează mult. În aceste zile nu a atins țigarea.

Țin să spun că i-am facut fervex,masaj, ceaiuri cu lămâie...
P.S: NU ÎI PLACE OȚETUL

Nu vrea să meargă la spital...ce aș mai putea să îi fac?

Tratamente orice de casă fără oțet vă rog. Nu luate de pe net că acolo m-am uitat și eu.

Vă rog mult să mă ajutați și scuzați categoria dar e cea mai citită.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Poate sa fie si o pneumonie din ce descrii. Astea trec greu de la sine si pot avea urmari serioase mai ales asupra cuiva cu sanatatea subreda. Trebuie neaparat sa il vada un doctor iar daca e pneumonie trebuie sa se interneze aproape sigur.

| machupi8t explică (pentru SkyPilot):

Chiar pneumonie a avut, iti multumesc

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cheama urgent un doctor! Nu de alta, dar Doamne feri, poate intra in coma sau ceva.

| minrest a răspuns:

Cred ca are pneumonie. E o raceala la plamani din care poti sa mori. Ce, ii e frica de spital? Pai nici nu il interneaza, ii da tratament. Dumnezeu sa va ajute, pacat frate sa dea coltu' omu' pentru o fobie tampita. Convinge-l sa fie consultat, atata. Nu spitale, nu nimic. Trebuie sa il asculte la plamani, sa ii dea tratament. Fii si tu convingator, moshule, salveaza-i batranului viata si Dumnezeu sa va ajute. Ma rog si eu pentru voi, sa stii.

| Lawliet14 a răspuns:

Cheama un doctor acasa urgent! Si spune-i inainte doctorului sa-i recomande sa mearga la spital, daca e nevoie. Adica vorbeste dinainte cu medicul. Racelile astea la un om cu vicii cu e tatal tau plus operatii si bolnav din cel putin aceasta cauza, sunt tare paguboase si pot fi foarte periculoase.