Buna ziua domnina04.
Am putina experienta, dar din cate stiu si din cate am invatat eu, prolactina e responsabila de producerea laptelui in perioada post-sarcinii. Nivelele ei redicate, produc aceasta scurgere la zana, cum ai zis tu. Cel mai probabil iti va da un tratament pentru scaderea ei, si asa evita curgerea.
Pe de alta parte, testosteronul, e hormonul masculin. Femeila, au putina cantitate, prezenta lui in cantitati mari in corpul femenin, pot provoca chestii cum ar fi cresterea parului in zona in care de obicei nu creste, cum ar fi pe fata, pe gat. Bineinteles, ar trebui redus si el.
Incearca sa te linistesti si sa astepti diagnosticul lui. O zi buna iti doresc!
Poate fi grav. Problema ta arata ca ai o problema a glandei hipofize (tumora sau crestere de volum). Daca este doar o crestere de volum, poti lua tratament si sa revii la normal. Daca deja ai facut o tumora acolo, este posibil sa ai nevoie chiar de o interventie chirurgicala (pe glanda hipofiza)
Vei primi un tratament care sa reduca nivelul prolactinei; pe de alta parte vor continua investigatiile pentru a vedea ce anume produce cresterea acestor hormoni. http://www.i-medic.ro/......galactoree