| Alecso_Alecso_1995 a întrebat:

Bună TPU îmi e puțin rușine să pun o întrebare dar am nevoie de câteva sfaturi..De câteva zile am observat că am scaunul închis la culoare adică..maro închis cu pete negre în format tare.în ultimele zile nu prea am mâncat decât dulciuri si ceaiuri..pastile să zic că am luat vreo 2 zile paracetamol si cam atât.dureri abdominale nu am dar o problemă ar fi acei viermișori care i-am avut din cauza dulciurilor... aștept un răspuns bun

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E din cauza alimentatie nesanatoase. Renunta la dulciuri cateva zile (macar 10-12) si mananca mai mult legume si lactate, cu putina carne. Totul se va normaliza

| Alecso_Alecso_1995 explică (pentru Brigaela):

Începusem să citesc pe Internet si acolo de fiecare dată numai prostii..gen cancer că ai putea muri tot felul de chestii..si carne mănânc în fiecare zi..ar putea fi si o mică constipație pentru ma duc la baie rar gen la 2-3 zile.

| Brigaela a răspuns (pentru Alecso_Alecso_1995):

Carne poti manca in fiecare zi, important este sa nu depasesti, in total, o bucata cat podul palmei tale. Si mai important este sa mananci minim5 portii de legume si fructe pe zi si minim doua portii de lactate sanataose. Niciodata nu sari peste astea doua.

Eu sper doar să nu fie nimic grav. că doar nu am dureri grețuri nimic..probleme cu stomacul oricum am avut de mic copil.

| Brigaela a răspuns (pentru Alecso_Alecso_1995):

Pai tu spui acum ca ai probleme cu scaunul, deci cu intestinul. NU vad ce legatura ai problemele tale cu stomacul din copilarie

Stiu doar am spus ca idee, oricum mersi mult.

| alinadianaaa a răspuns (pentru Alecso_Alecso_1995):

Bea o cana de ceai de crusin te va ajuta foarte mult sa iesi cu scaunul.Constipatie frecventa poate duce la aparitia colonului iritabil, asa ca trateaza constipatia ca sa nu apara si alte afectiunii

| Alecso_Alecso_1995 explică (pentru alinadianaaa):

Constipația ca ea dar pe mine ma îngrijorează culoarea sau nu are treabă?

10 răspunsuri:
| IIIshaneIII a răspuns:

Nu mai baga atatea dulciuri in tine ca nu te transformi in superman de la ele, mananca mai multa mancare gatita, si se rezolva

| alinadianaaa a răspuns:

Posibil ca te.ai constipat de la atatea dulciuri, penteu siguranta ta merge si fa-ti un exament coproparazitologic la un cabinet de analize si ai sa vezi daca nu cumpva ai si paraziti intestinali de la cantitatea de zahar ingerata.

| Alecso_Alecso_1995 explică (pentru alinadianaaa):

Probabil e si o mică constipație pe tru ca ma duc la baie cam rar gen la 2-3 zile.dar ma panicasem pentru că am citit ceva pe net si acolo cum sunt numai "rahaturi".