Ee cum sa patesti ceva. cand eram mica si luam antibiotice si ieseam afara pana ajungeam acasa intarziam si jumatate de ora chiar mai mult stai linistita nu patesti nimic! funda?
Si ti-a raspuns tratamentul?
Da
Care e faza cu intrebarile la misto? Da poti pati multe, imi pare foarte rau de tine, chiar imi pare. Condoleante
Chiar imi pare au de glumele tale!
Sa nu se mai repete, da? Momentan nu cred ca e nici o problema, sa eviti bauturile acoolice, neparat si sa nu mai iei nimic.
Nimic in ce sens? Adica medicamente tot mai iau! Si-s adolescenta
Acum depinde! Le-ai luat pe toate aiurea sau una doua? Daca una doua le-ai luat aiurea, nu patesti nimic, dar daca le-ai luat pe tote aiure ti-asi recomanda o pastla de ficat(Nistatina). Dar eu zic sa consulti un medic sau un farmacist mai intai!
Zau sa-ti spun doar 2 au fost luate gresi! DECI SA NU-MI FAC GRIJI?
Nu logic
Nu patesti nimic. am luat gresit niste pastile timp de 3 luni siiiiiii uite! inca traiesc!
Nu,nu ai nici un motiv de ingrijorare.De la 2 pastile nu patesti nimic.
Ar putea fi o problema in primul rand daca trebuie sa il iei dimineata sau inainte de culcare e cu un motiv, orice medicament trebuie luat dupa cum iti prescrie medicul, oricum nu cred ca ti se poate intampla ceva chiar grav dar ai mare grija pe viitor sa nu se mai intample, intreaba medicul ce se poate intampla daca nu iei un medicament la orele care trebuie si il iei aiurea.
Da...dimineata si seara! Sa-mi fac griji?
Nu ma nu ai de ce sa iti faci griji dar sa nu se mai itample daca intrerupi doza de antibiotic pe o perioada mare de timp s-ar putea sa nu isi mai faca efectul sau alte chestii nasoale
TheLastOne întreabă:
GhiurghiuNea99 întreabă: